top of page
Sök
  • Skribentens bildGBO Systems

Vill du börja flytta Elsparkcyklar? Kom och lyssna på GBO i Gävle 31/5 på Sveparks konferens.Sveparks årliga konferens 2022 har temat ""Elektrifiering-Digitalisering-Ny teknik" vilket vi är så glada för då det är precis det vi kan stötta Sveparks medlemmar och våra kunder.


Genom att digitalisera den krävande processen för flytt av fordon sparar du inte bara tid utan du säkerställer också att ingenting i denna krävande process glöms bort


I vår app för FORDONSFLYTT kan man idag hantera alla typer av fordons ärenden och genomföra hela processen från start till mål helt digitalt antingen i mobilen eller via datorn.


Du får även alla dina ärenden i prioritetsordning sorterat på vad som behövs göras just idag, möjlighet att signera med BankID samt att du inte kan gå vidare om inte vissa saker är genomförda som ex. checklistor och bilder.


Ekot rapporterar om att "Regeringen håller fast vid planerna att införa parkeringsförbud för elsparkcyklar på trottoarer och cykelbanor den 1 augusti."


GBO har redan sen 1 år tillbaka, tillsammans med Linköping, specialdesignat en oerhört snabb och smidig process där du kan flytta flera Elsparkcyklar på samma ärende och maila information samt fakturera ägaren via mobilen.


Kom och lyssna på vårt seminarium tisdag 31/5 kl: 13.45 samt besök vår monter för vidare diskussion. Varmt välkommen!


Ser fram emot att ses i Gävle!44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page