top of page
Sök
  • Skribentens bildGBO System

60% av kommunerna väljer Fordonsflytt från GBO Systems AB

Uppdaterat: 9 nov. 2020

60% av de kommuner som hade flest parkeringsböter per invånare 2018 väljer Fordonsflytt från GBO Systems AB som externt system.


I Vi Bilägare nr 2/2020 kan vi läsa om ”Jimmy älskar sitt hatade yrke” och hur han arbetar med parkeringsövervakning, hans erfarenheter från och inställning till yrket.

Det GBO tyckte var intressant var den faktaruta om ”Flest böter” på s.48 där vi kan se en lista på ”De 10 kommuner med flest parkeringsböter per invånare 2018.”

Här ser man de 10 kommuner i Sverige som har stora utmaningar och arbetar hårt med att hålla ordning på sina gator och parkeringar för att hålla en hög service gällande framkomlighet till sina invånare. Man förstår att många av dessa kommuner även behöver starta många ärenden för Fordonsflytt.

Listan visar att 60% av dessa kommuner väljer Fordonsflytt från GBO Systems AB, om de inte har ett egenutvecklat system. Vi är väldigt stolta över att vi lyckats tillgodose våra kunders önskemål på ett användarvänligt och flexibelt system som stöttar den administrativt krävande processen kring flytt av fordon, och detta lovar vi att fortsätta med.20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page